Taikina | |
---|---|
4 | kananmunaa |
3 dl | sokeria |
2 dl | pehmeää voita |
3 tl | Salliselta leivinjauhetta |
1 rkl | Salliselta vaniljasokeria |
2 dl | perunajauhoja |
1 1/2 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | Salliselta mantelirouhetta |
1 rkl | pikakahvijauhetta |
Täyte/päällinen | |
3 dl | pehmeää voita |
1 dl | vahvaa kahvia |
6 dl | tomusokeria |
3/4 dl | kaakaojauhetta |
Koristeeksi | Salliselta sokerisydämiä |
1. Mittaa kaikki taikinan aineet paitsi mantelirouhe ja pikakahvijauhe kulhoon.
2. Vatkaa 6 minuuttia.
3. Lisää mantelirouhe ja pikakahvijauhe ja sekoita vielä 1 min.
4. Kaada taikina 2 litran vuokaan. Voitele ja korppujauhota vuoka, tai käytä silikonista kakkuvuokaa.
5. Paista 175 asteessa 45-55 min.
7. Mittaa täytteen ainekset kulhoon ja vispaa 5-10min, kunnes täyte on kuohkeaa.
8. Halkaise jäähtynyt kakku kolmeen osaan ja lisää täyte. Sivele loput täytteestä kakun pintaan ja koristele.
9. Anna kakun tekeytyä jääkaapissa yön yli.